čtvrtek, 17.08.2017

TÝDENNÍ MENU
1. Vepřový špíz, vařené brambory, okurek A-1,3,7

polévka – UZENÁ A-1,

2: Burgundská hovězí pečeně, těstoviny A- 1,3,7
3: Vepřové rizoto se žampiony, sýr A-1,7
4: Smažená cuketa s česnekem, vařené brambory, medovo-
hořčičný dresink A - 1,3,7,9
5: Vepřová játra na roštu, hranolky, tatarka
A-1,3,7,9,10

pátek, 18.08.2017

TÝDENNÍ MENU
1. Vepřový špíz, vařené brambory, okurek A-1,3,7

polévka – CHALUPÁŘSKÁ BRAMBORAČKA A-1

2: Hamburská vepřová pečeně, knedlík A-1,3,7
3: Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek
A-1,3,7
4: Míchaný zahradní salát se smaženým Hermelínem,
dresink A- 1,3,7
5: Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zelenina A-
1,3,7

pondělí, 21.08.2017

TÝDENNÍ MENU
1. 2 ks Topinka Slovan ( masová pikantní směs), sýr, 1 ks
sázené vejce A-1,3,7

polévka – VÝVAR S NUDLEMI A-1,3,7,9

2: Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše, salát A-1,3,7
3: Italské špagety s kuřecím masem a šunkou, sýr A-1,3,7
4: Míchaný zeleninový salát s grilovaným africkým
sumečkem, koprový dresink A-1,4,7
5: Medailonky z kuřecího masa se šunkou, sýrem a žampiony,
vařené brambory A-1,7

úterý, 22.08.2017

TÝDENNÍ MENU
1. 2 ks Topinka Slovan ( masová pikantní směs), sýr, 1 ks
sázené vejce A-1,3,7

polévka - KVĚTÁKOVÁ A-1,7

2: Uzené maso, špenát, bramborový knedlík A-1,3,7
3: Zapečené farfalle s kuřecím masem, drcenými rajčaty a
bazalkou A-1,3,7
4: Směs listových salátů se zeleninou, grilované kuřecí
kousky, dresink A-1,3,7
5: Šamorínský rožeň (vepřový bůček, kabanos, cibule,
paprika), šťouchané brambory A-1

středa, 23.08.2017

TÝDENNÍ MENU
1. 2 ks Topinka Slovan ( masová pikantní směs), sýr, 1 ks
sázené vejce A-1,3,7

polévka – FAZOLOVÁ A -1

2: Prezidentský guláš, knedlík A-1,3,7
3: Studentský řízek (salám v těstíčku), bramborová kaše,
okurek A-1,3,7
4: Kynuté knedlíky s ovocem sypané perníkem A-1,3,7
5: Přírodní kuřecí prsa s plátky rajčat, bazalkou a
smetanovým přelivem, vařené brambory A-1,3,7